Van Dooren Vastgoed

Ik ben Mark van Dooren, geboren en getogen in Maastricht en hier ben ik na een tussenstop in België ook woonachtig. Na de middelbare school en een avontuur als beroepsmilitair ben ik een lange tijd werkzaam geweest in de grafische sector. Uiteindelijk heb ik toch een switch gemaakt naar het vastgoed en ben ik hierin als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. En sindsdien voer ik elke dag weer met veel passie en plezier mijn werk uit als zelfstandig ondernemer in het Vastgoed

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de beroepsopleiding voor makelaars en taxateurs van de VBO en bij deze branche vereniging ben ik ook aangesloten. Door mijn opleiding ben ik gecertificeerd via het S.C.V.M. en ingeschreven als taxateur bij het N.R.V.T.

Heeft u een taxatie nodig? Neem dan gerust contact met mij op. Door mijn centrale ligging ben ik in heel Zuid-Limburg werkzaam.

“Vakbekwaam, flexibiliteit en klantgericht daar sta ik voor. Uw woning of appartement zal door mij op deskundige wijze op waarde worden geschat en ik ben mij er terdege van bewust dat een duidelijk en vakkundig taxatierapport van belang is voor een snelle financiële afwikkeling”

Mark van Dooren

Eigenaar

Certificeringen